@

SLÆGTSOVERSIGT


Der findes uendeligt mange ukendte slægtninge.

Her kan findes alle de jeg ved- og har fundet noget om... og lidt til!


BILLEDER

Oversigtssiden er et alternativ til introsiden, i det der her primært anvendes billedlinks som man let kan klikke, røre eller touche på, når man har besluttet sig for et ønsket emne.

Billederne svarer desuden til de indsatte link-rækker nederst på forsiden her... og man kan således vælge den form som man nu engang selv foretrækker.


Herunder  beskriver jeg lige tankegangen med de viste links og deres emner:


Slægterne

På slægternes første introside vises et udvalg af portræterede slægtninge, som kan besøges direkte ved et klik på de pågældendes billeder.

Bemærk at der også er et felt med en blå ring og et prik i midten. Det link anbefales for den videre færd og fører her til “Slægtsoversigten”.

For de interesserede fortælles også lidt om baggrunden for min interesse for slægtshistorie, samt et resume vedrørende de enkelte slægter.


Jensen & Olsen

Hvis du så ellers har skimmet intro om slægterne vil du allerede kende Grethes far Christian Aage’s slægt med hans forældre i front og vide, at du med dette link vil komme både til tyskland og på dansk herregårdsbesøg og meget mere.


Lund & Madsen

Ja, og her er vi så kommet til Grethes mor Kathrines slægt og igen med hendes forældre som det centrale udgangspunkt. Nu blot med fokus på det dynamiske Hardsyssel med både bondeliv, kvægdrift og fiskeri.


Ukendte

Der er ikke tryllet noget frem om denne slægtsgren, men der kan jo altid fantaseres lidt... og måske har den blinde høne fundet et korn!


Jakobsen & Nielsen

Her er de første vist som de sidste. Jørgens slægt er alene baseret på de mødrende bedsteforældre og deres almueforfædre hvor især forbindelsen til de midtjyske kartoffeltyskere dominerer.


Slægtstavler

Via berøring af den viste slægtstavle nederste hjørne til højre er der adgang til en særoversigt for den samlede udgivelse af slægtstavler for samtlige af de overordnede slægtsforbindelser.

@


Webstedets

overordnede genveje

 


SIDEN ER SLUT


Peg på pilene og kom en en side frem eller tilbage...

eller søg videre inden for samme emne i linkrækkerne lige her under...

eller på webstedet generelt... nederst.

@