Ukendt Far

Faktisk er der kun tre slægter, eftersom en gren er totalt ukendt..! Men det vil der måske i sidste ende blive forsøgt kompenseret for ved, at lege med formuleringen af en fiktiv slægt som “stand in” for den manglende gren... og så lade dén reflektere over udvalgte forhold som måtte falde for, og som min fantasi vil kunne formå at plukke til en lille buket om... både

nu, igår og imorgen.


Som lille dreng, og nogenlunde jævnaldrende med de tre små danske prinsesser, fantaserede jeg ofte over om kongen også kunne være min far!

De var han selvfølgelig ikke, men jeg kunne da ikke helt skjule et aha... da jeg som større dreng erfarede, at den gamle Frederik IX havde haft en del af sin ungdom i Aarhus, og at han var sømand med flotte tatoveringer... sådanne typer var jo kendt for at have en pige i hver en havn!

Senere tænkte jeg igen på kongen da jeg skulle giftes... det viste sig, at jeg skulle løse kongebrev med tilladelse til at indgå ægteskab som 19årig. Det slap jeg dog for ved at vi rykkede brylluppet til den 10. april 1965 efter, at jeg var fyldt 20 år den 5. april.om oprindelse:

En splinterny matematisk model antyder, at mørkt stof kunne være blevet produceret før Big Bang i hele den kosmiske inflation, da pladsen voksede hurtigt.


http://dentonobserver.com/dark-matter-was-produced-before-the-big-bang-study-says/2329/


Heidelbergensis

Frederik IX

Tordenskjold

Intet

Jack

En Ven

Bjørn

Robin

Richard

Charley

Valdemar

Georg

@


Ja, desværre glimrer et af de fire bedsteforældre ved at være totalt ukendt! Dette forklarer det indsatte billede af Kong Frederik IX, som undertegnede faderløse dreng i første omgang valgte som sin imaginære fadermodel.

Siden opstod der flere alternativer som vil blive nævnt, bare lige for at pynte på den alvorlige mangel.

DEN UKENDTE

Kjerstein


...rollemodeller i frit valg fra alle hylder

Bemærk: 
Udarbejdelsen af tekst og særskilte profiler m.m. er i 2019  sat i venteposition indtil videre!

UKENDTE

Oversigt Ukendte    Intet    Heidelbergensis   Frederik IX    Tordenskjold   Kjerstein    Valdemar    Johan Georg    Charley    Little Richard    Bjørn    Jack    En Ven    Robin