@

JANUS LUND OG MARIE MADSEN

Bryllup 1919

Begyndelsen


Janus var født i Kirkegade i Struer og

Marie i Strandhusene i Ferring ved Bovbjerg.


Dette afsnit af hjemmesiden er oprettet til ære for Janus og Marie Lund.

De blev gift for 100 år siden i 1919.

Slægtstavle for Janus og Marie med deres forældre og deres børn.

Klik evt. på forældrene og se alle forfædrene og klik på børnene og se alle efterkommerne!

Engdraget i Ferring mellem

Strandhusene og stedet Ørum

Kirkegade i Struer omkring århundredeskiftet.

Måske mødte de hinanden under et marked her på storetorv i Holstebro!

Eller måske mødte de hinanden på Nr. Nissum egnen hvor de begge kom i de unge år!


Der vides ikke meget om deres ungdom, og det er et rent gæt om de mødtes til fest i byen eller under arbejde på landet! Men, hinanden fik de ihvertfald... de blev gift og flyttede tilsyneladende straks sammen på gården Bents Boel på Kvium mark i Østre Hjerm sogn.

../SLGTERNE/lund%26madsen_ff.html
../SLGTERNE/lund%26madsen_ek.html

@

I 2019 er det 100 år siden at Janus Lund og Marie Jensine Madsen giftede sig den 18. marts 1919, og denne begivenhed har har inspireret en stor del af efterkommerne til at fejre deres forældre, bedste- og oldeforældre.

De stak hovederne sammen og fik næsten samling på alle efterkommerne i en såkaldt efterkommertavle der kan klikkes på i øverste linkrække herover.

I samme åndedrag blev der også taget initiativ til at lave en tavle over forfædrene som også kan aktiveres herover... og der blev holdt et lille foredrag som nu er omdannet til nærværende webfortælling.

Fortællingen tager sit udgangspunkt i Janus og Marie og deres oprindelse og nærmeste familie samt livet på gårdene i Kvium, Gørding og Bækmark, og der fortælles lidt om slægtens særlige geografiske baggrund i Hardsyssel med Holstebro som centrum.

Endelig fortælles der over flere sider, om slægtens dybeste rødder hvor de for overskuelighedens skyld er delt op i adskillige slægtsgrupper som også løbende kan aktiveres i linkrækkerne.

UKENDTE
Oversigt Ukendte  Intet  Heidelbergensis  Frederik IX  Tordenskjold  Kjerstein  Valdemar  Johan Georg  Charley  Little Richard  Bjørn  Jack  En Ven  Robin 
../WEBSTEDET/Indholdsfortegnelse_2.htmlOversigt_Ukendte.htmlHeidelbergensis.htmlFrederik_IX.htmlTordenskjold.htmlKjerstein.htmlValdemar.htmlJohan_Georg.htmlCharley.htmlLittle_Richard.htmlBjrn.htmlJack.htmlEn_Ven.htmlRobin.htmlshapeimage_12_link_0shapeimage_12_link_1shapeimage_12_link_2shapeimage_12_link_3shapeimage_12_link_4shapeimage_12_link_5shapeimage_12_link_6shapeimage_12_link_7shapeimage_12_link_8shapeimage_12_link_9shapeimage_12_link_10shapeimage_12_link_11shapeimage_12_link_12shapeimage_12_link_13shapeimage_12_link_14