ANETAVLERAPPORT MED ANENUMRE

Rapporten er på 35 sider og kan downloades her:

Lavet i Mac Family Tree


DEN GODE FORTÆLLING

Det er vist sagt andre steder også, men lad os bare lige repetere, at udfordringen med webstedet her mest har været at strikke en nogenlunde sammenhængende slægtsfortælling sammen i “hypertekst” som jo er karakteristisk for måden at lave hjemmesider/websteder på. For en amatør i såvel slægtsforskning som i hypertekst er det ikke så ligetil, så se venligst hele webstedet her som et eksperiment version 1.0! Parat til, straks fra start, at blive videre bearbejdet hen mod en version 1.1.! Er der nogen med gode ideer?


En metode der er opfundet til formålet om “den gode fortælling”, er en principiel opdeling af slægten- og en efterfølgende dannelse af familiegrupper, vil blive beskrevet på de to næste sider “Deling” og “Grupper”. Den specifikke fortælling om de faktiske familiegrupper tages siden op under temaet “Forfædrene


Klik og
download
Anetavle-
rapportenanetavlerapport_lm_files/Anetavlerapport%20Kathrine,%20Ejvind,%20Niels,%20Harald%20og%20Mads%20Lund_1.pdf
...men studér også forfædretræet 
klik her


foForfædretræet heranetavlerapport_lm_files/Anetavlerapport%20Kathrine,%20Ejvind,%20Niels,%20Harald%20og%20Mads%20Lund_2.pdf

ANETAVLERAPPORT ETC.

Anetavlerapporten er en nøgtern database for alle omhandlede slægtninge. Her fylder den 33 sider som løbende bliver refereret på webstedet for de mest centrale data, men som også kan hentes / downloades i en komplet udgave til at have liggende, så man altid nemt kan studere

generationerne i sit fulde ordlyd.


Siderne i anetavlerapporten ser ud som vist herover på forsidebladet.


Som et nyttigt supplement til Anetavlerapporten kan man også klikke ind på Slægtstræer hvor specielt Forfædretræet der også er forsynet med anenumre og links for hver enkelt slægtning hvor der er noget at skrive om!


Anetavlerapporten og forfædretræet er iøvrigt de steder hvor man ser tidligere omtalte anenumre anvendt helt konsekvent.

Fuck, hvorfor skal alting være så indviklet, vil nogen nok tænke!

Til det må bare siges... at det behøves det heller ikke at være, for det bestemmer man selv. Det er fuldstændig som når man køber sin første bil! Nogle sætter sig ikke til rattet før de ved alt om den nye elmotortype og hvor donkraften er gemt etc. ...og andre spørger bare om hvordan man starter, før de drøner der ud ad. Så det hele kommer bare an på... “Hvem er du?”.


Anetavlerapporter og anenumre etc. er nemlig ikke umiddelbart nødvendige for en god oplevelse hvis man lige ønsker at studere sine forfædre og deres levevilkår lidt... måske for at sammenligne med de vilkår der hersker nu, eller hvilket motiv man nu har! De tekniske beskrivelser som vil dukke op hist og her, er således primært beregnet som en hjælp til folk der selv måtte få lyst til at dykke ned i “maskinrummet” for at arbejde videre, måske med deres egne individuelle slægter!