Oldefars hus i Strandhuse, Ørum, Ferring.


...i mindst 6 generationer boede Maries forfædre i et lille fiskerhus der hvor der nu ligger dette  dejlige sommerhus yderst i klitten...

FERRING

Henne ved skrænten ud mod havet fandt vi forberedelser til Sct. Hansbålet som ville løbe af staben næste aften... toiletskur, borde og bænke samt brænde stod klar!


Marie, Julie, Caroline, Hanne, Birgitte, Charlotte, Ole, Eskil, Ellen, Jacob, Grethe, Victoria, Birgitte E, Teresa, Peter og Thomas ved Mads Ørum Jensen Madsens grav fra 1951 på Ferring kirkegård.

Det var jo lit af en kæmpe der lå her... og tænk hvis alle hans efterkommere skulle dukke op på en gang! Hvor mange det ville være vides ikke, men vi ved at han ialt havde ca. 16 børn.


Se evt. den selvstændige side med ham her:


Mads Ørum Jensen Madsen

Thomas tog ud forbi dagen efter, og her er hvad han oplevede...

heksen havde været veganer, så hun var taget afsted på helsekost!

Jens Søndergaard

Inde på det fantastiske museum for maleren Jens Søndergaard hænger der de fedeste billeder fra Bovbjerg og omegn, og der kan man se, at også han gik til

Sct. Hans-bål og fulgte solnedgangene.


Der nåede vi ikke ind at kigge, men det kan varmt anbefales, hvis nogen skulle komme forbi en anden gang!

Vi besøgte som fortalt kirkegården i Ferring, men vi nåede ikke at lægge vejen forbi Flynder kirke og kirkegård hvor årets 100års jubilarer ellers har deres sidste hvilested!

Der vedlægges lige disse to kollager af de to kirker og omtalte gravsten.

Alt er vel, men måske mangler der noget? Eller er der for meget..? Så må I endelig sende en hilsen med evt. kommentarer og alternative billeder eller ønsker!


Klik på @ lige herunder, så skulle I være igennem med begyndelsen til en mail...