PASSIONERNE

 

Den alt overskyggende passion som har præget mit liv er samværet med andre mennesker og herunder ikke mindst med kvinder... og intet andet nævnt, så har jeg da også foreløbig- og med stor begejstring været gift med sådan en i 51 år... og jeg har da også, indtil videre, i denne sammenhæng givet mit bidrag til, at slægt følger slægters gang med 2 børn og 5 børnebørn.


I samme anledning har det efterfølgende også vakt min interesse at forske i- og beskrive netop slægternes gang... Hvem er vi og hvor er vi/jeg og mine, kommet fra? Det prøver jeg at finde frem til og beskrive i  webstedets hovedområder... Slægterne, Familien og min Selvbiografien.


Imidlertid har al denne navlebeskuelse også ledt til en passioneret interesse for at lege med de, for mig, mest interessante  hjørner af menneskelivet... lige fra dannelsen af planeten Jorden og udviklingen af Mennesket, og forløbet af deres Historie og frembringelse af Kunst samt deres forskellige måder at udvikle- og forme deres Bosætning og Bybygning, for endelig også at grine med når menneskene griner af sig selv via Satiren.


Professionelt har mit liv, først og fremmest, været drevet af at være fortaler og iværksætter til fordel for den direkte og traditionelle, folkelige bygningskunst. Eksempelvist som på billedet herover med et eksperimentelt byggeri “Lak’a Uta” på Altiplano i BoliviaDer findes ikke noget i denne verden som,

at få noget op at stå...

REJSNING

@

Rejsegilde på Det Blå hus i Lahuachaca 1990.